Bizden Haberler

ASAŞ, İnsana Değer Ödülü Aldı

Mayıs 2018

ASAŞ; Türkiye İnsan Yönetimi Derneği PERYÖN tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen İnsana Değer Ödüllerinde, Fark Yaratan İnsan Kaynakları Projeleri, İnovasyon Kültürü Geliştirme kategorisinde finalist olmaya hak kazandı.

ASAŞ; her işin ve her ürünün müşterinin gelecek beklentilerini karşılayacak şekilde sürekli gözden geçirildiği, organizasyondaki herkesin bu doğrultuda kendilerini ve yürüttükleri operasyonları geliştirebileceği şartları sağlayarak İnovasyon Kültürü İklimini sürdürülebilir kılmayı hedefliyor. PERYÖN tarafından ödüle layık görülen ASAŞ Benim Çalışan Entegrasyonu Projesi, üç ana kategoride hayat bulan “Tanıma ve Takdir” uygulamalarını içeriyor. Proje kapsamında çalışanlar, katıldıkları aktivitelerin içeriğine bağlı olarak bireysel ve/veya ekip çalışmalarıyla elde edilen başarılar sonucunda puan toplayarak ödüle hak kazanıyorlar.

Türkiye’nin insana “Değer Katan” uygulamalarının daha geniş kitlelere erişmesi, yenilikçi, yaratıcı ve başarılı örneklerin daha da yaygınlaşması amacıyla düzenlenen PERYÖN İnsana Değer Ödülleriyle; çalışma yaşamına taze bir soluk getiren uygulamalar desteklenerek, kurumların ve çalışanların birbirinden ilham almasını hedefleniyor.