Bizden Haberler

ASAŞ Yenilikçi Alüminyum Sürme Sistemlerini İzmir Bölgedeki İş Ortaklarına Tanıttı

Kasım 2017

ASAŞ, yeni RESCARA Elite markası altında müşterilerine sunduğu yenilikçi sistemlerini 17 Kasım tarihinde İzmir Swissotel Büyük Efes’te düzenlediği toplantıyla bölgedeki iş ortaklarına tanıttı. Önümüzdeki yıla güçlü bir giriş yapmak için hazırlıklarına başlayan ASAŞ, bu kapsamda iş ortaklarıyla işbirliğini geliştirmeyi ve uzmanlığını paylaşmayı hedefliyor.

ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Safa Bayar Yavuz, toplantının açılış konuşmasında ASAŞ’ın geçmişten günümüze hangi vizyonla geldiğini ve geleceğe dair öngörülerini katılımcılarla paylaştı. 1990 yılından bu yana, firmanın hızlı ve istikrarlı büyüme trendini yakalamasındaki en büyük etkenlerden birinin çalışanlarının, iş ortaklarının ve de birlikte çalıştığı diğer firmaların güvenlerini kazanabilmeleri olduğunu iletti. Sürdürülebilir başarı için değişim yönetiminin önemi üzerinde duran Yavuz, iş süreçlerini tasarlarken ve yatırım kararlarını verirken sadece bugünün en iyi uygulamalarını değerlendirmeyip geleceği de ön görmeye çalışarak karar aldıklarını ifade etti.

Değişen müşteri ihtiyaçlarını ve iş ortaklarından gelen talepleri değerlendiren ASAŞ, müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmek amacıyla 10’un üzerinde mimari sistemde yaptığı yeniliklerin ve sistem geliştirmelerinin yanı sıra sektörde alternatifi olmayan yeni ürünleriyle de dikkat çekti. ASAŞ, yeni dönemde sadece ürün çeşitliliği ve yeni ürün tasarımlarıyla değil RESCARA Bölümündeki yeni yapılanmasıyla da fark yaratacağının sinyallerini toplantıda verdi. Proje desteği hizmeti, tasarım sürecindeki yeni yaklaşımlar, sistemlerle birlikte kullanılacak yeni aksesuarlar hakkında da katılımcılar bilgilendirildi.

Bölge toplantısında Rescara Elite’in yeni sürme serileri Sky Feel ve Power Feel ürünleri de tanıtıldı. Özellikle Ege Bölgesi’nde heyecanla karşılanan yeni Rescara Elite Sky Feel Alüminyum Sürme Sistemleri; alüminyum çerçevelerin duvar içine gömülmesine izin veren tasarımıyla, profillerin dışarıdan minimum seviyede görünmesini sağlayarak manzaradan maksimum derecede faydalanılmasını sağlıyor.  Sky Feel ayrıca güvenlikli sistemi ve güçlendirilmiş camları sayesinde maksimum güvenlik ve görünmez korunma da sağlıyor. Bunun yanında, en sert hava koşullarına karşı dayanıklı, 5500 Pascal basınca dayanan yeni Rescara Elite Power Feel sistemininin güçlü rüzgar dayanımı ile sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Az eforla çalışan ve kullanım konforunu artıran akıllı sürme sistemi Power Feel, düşük sürtünmeyle çalışan mekanizması sessiz kullanım imkanı da sağlıyor. 

En yeni sistemlerin detaylı tanıtımlarının yanında sektör hakkında genel bilgilerin de verildiği toplantıda Rescara iş ortakları ASAŞ’ı daha yakından tanıma ve firma yetkilileriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu.