Bizden Haberler

ASAŞPEN Inova, Yoğun Bayi Katılımları ile Türkiye'nin Çeşitli İllerinde Gerçekleşti

Ocak 2020

ASAŞPEN tarafından geliştirilen Inova 76mm Orta Contalı ve Çift Contalı Pencere ve Kapı Sistemi ile Inova Yalıtımlı PVC Sürme Sistem tanıtımı Türkiye'nin çeşitli illerinde yoğun bayi katılımları ile geçekleşti.


Sürme sistemlerde bugüne kadarki en yüksek yalıtım değerlerine sahip olan ASAŞPEN Inova Sürme sistemi uygulamaları büyük beğeni topladı. Inova serisinin üstün performans ve rekabetçi fiyat yaklaşımı ile Türkiye pazarında olduğu kadar dünya pazarında da ses getirmesi bekleniyor. Bu yeni sistemle birlikte, özellikle konutlarda ısı yalıtımı ve iklimlendirme giderlerinde büyük tasarruf sağlaması hedefleniyor.

Kanada’nın en önemli test laboratuvarlarından QAI’ın yaptığı ölçümlere göre; 510 Pa su geçirmezlik ve A3 seviyesinde yalıtım değerine sahip olan ASAŞPEN’in Inova ürünü, 3 farklı gövde rengi ve 20’den fazla renk kaplama alternatifiyle yapılarda mimari bütünlüğün korunmasına da katkı sağlıyor.

Üründe birlikte maksimum ısı ve ses yalıtımının sağlanması amacıyla 24, 28, 32, 40, 44 ve 50 mm aralığında nitelikli camlar kullanılabiliyor. Sistem, sineklik ve panjur gibi aksesuarlarla birlikte de uygulanabiliyor.


Tüm Türkiye’de Tanıtıldı

2019’un son günlerinde pazara sunulan Inova lansman toplantıları yurt genelinde Adana, Gaziantep ve son olarak Trabzon’da yapıldı. Yurt dışında ise ASAŞ’ın 2020’de katılacağı Fensterbau Frontale Nürnberg, Korea Built 2020, Glass Built Las-Vegas, Fesqua Build Brasil ve Veteco 2020 Spain fuarlarında başrolde olacak.


Pazarda Dengeler Değişecek

Özellikle sürme sistemdeki yüksek yalıtım değerlerine dikkat çeken ASAŞPEN Satış ve Pazarlama Direktörü Tuncay Mutlu, lansman sürecinde hemen hemen her bölgeyi ziyaret ettiklerini, bayiler başta olmak üzere sektörün önemli paydaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi ve ürüne yönelik olumlu tepki ve geri dönüşten memnun olduklarını belirtti. Yurt dışında yapılan birçok testten başarı ile geçen ASAŞPEN Inova’nın 2020’de, gerek yurt içi gerek ise yurt dışında dengeleri değiştirecek bir ürün olacağını sözlerine ekledi.